Praktijk voor Psychosociale en Lichaamsgerichte Therapie

Achter de wolken schijnt de zon

Achter de wolken schijnt de zon

Praktijk voor Psychosociale en Lichaamsgerichte Therapie

info@integratievetherapie.com

Brigitte Oliekan

Lambermonstraat 18

6373 BD† LANDGRAAF

Tel. (045) - 5 69 15 55

 

Ik ben Brigitte Oliekan, psychosociaal en lichaamsgericht therapeute. Vanuit mijn oprechte interesse in mensen en de processen die ons bewegen, ben ik psychologie gaan studeren. Ik werk met toewijding en respect voor de eigenheid van iedere cliŽnt en stem de psychosociale therapie af op de individuele begeleidingsbehoefte. In overleg met de cliŽnt kiezen we de methodieken die het beste aansluiten.

Vanaf de begin jaren negentig bleef ik mijn kennis en ervaring verdiepen en volgde nieuwe opleidingen en verplichte bijscholingen. Zowel medische en psychosociale zorg in mijn werk als eigen netwerk zorgde ervoor dat mijn leven een bepaalde richting uitging waardoor ik op een steeds dieper niveau mensen kon begrijpen en begeleiden.

Ik behandel mensen in moeilijke levensfasen en heb expertise in onder andere PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom), burn-out, depressie, verlies, angst en ASS (Autistisch Spectrum Syndroom). 

Ik voel mij in mijn element als ik de mensen kan inspireren ten gunste van hun geluk en gezondheid in de breedste zin van het woord.† Ik ben dankbaar als ik zie dat cliŽnten een positieve groei doormaken door hun bewustwordingsproces en hierdoor meer tevredenheid, balans, kracht en rust in hun leven ervaren.

Voel je je aangesproken door wat ik je kan bieden? Heb je vragen? Bel op 045 - 569 1555 of mail me† gerust info@integratievetherapie.com.

 

 

Opleidingen / Werkervaring / Nascholing

 

Persoonlijk verhaal van Wendy en Danie

 

Recensies; wat cliŽnten vinden

 

Referenties; wat collegaís vinden